Noutati

Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM

Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM

Compania Agromester HD, dealer oficial al John Deere în Republica Moldova a participat la "Ziua Câmpului" la data de 18 iunie 2014. Evenimentul a avut loc în partea de nord a țării noastre. "Ziua Câmpului" are loc în fiecare an pentru a prezenta la fermieri locali, care cresc sfeclă de zahăr, mașini de înaltă calitate; de asemenea, de a stabili contacte cu alți dealeri și fermieri, care lucrează în aceast domeniu. Deoarece Republica Moldova este o țară agrară, sfeclă de zahăr este una dintre cele mai importante și are o mare prioritate în agricultură noastra.

In acest an "Ziua Câmpului" a avut loc în satul Sofia, raionul Drochia. Importanta acestui eveniment poate fi vazuta privind la oaspeți care au venit acolo, cum ar fi ministrul al agriculturii d-l Bumacov. Organizatorul festivalului a fost bine-cunoscuta la toti compania "Sudzucker Moldova" - intreprinderea mixtă moldo-germană, un lider pe piața zahărului in Republica Moldova. "Sudzucker Moldova" colaborează în mod activ cu Agromester HD de mai multi ani și organizeaza astfel de seminare.

Compania «Sudzucker Moldova» a organizat, de asemenea, un seminar de instruire pentru producători de sfeclă de zahăr "2014 Tehnologii progresive - calea spre succes", care a inclus prezentarea dezvoltari de irigare și metode de management eficiente. Creștere sfeclei de zahăr este o munca destul de grea, și în caz de non-conformitate a tehnologiilor toate procesele pot deveni nerentabile. Sol are nevoie de o pregătire specială. În plus, este necesar de a efectua asa lucrări de recoltare, cum ar fi grapăre, adaugare îngrășăminte chimice, slabire, pulverizare și fertilizare. Aceste lucrari trebuie să fie efectuate într-un timp strict definit, în conformitate cu perioada de creștere vegetativă a sfeclei de zahăr, desigur, folosind masini agricole bune de înaltă performanță.

Astfel de mașini agricole, de înaltă calitate și productive, au fost aratate la "Ziua campului". Agromester HD a prezentat produse John Deere inovatoare.

Utilaje agricole prezentate:

  • Tractor 8335R;
  • Semănătoare DB-55, special pregătita pentru plantarea sfeclei de zahăr.

Aceste echipamente au impresionat foarte mult. Mulți vizitatori au fost interesati de semanatoare DB-55, de specificațiile și performanța ei. Prin urmare, la stendul de Agromester HD a fost multa lume. Compania, de asemenea, a efectuat o prezentare de aceasta semanatoare, cu o descriere detaliată, o demonstrație a procesului de plantare și caracteristici de design.

Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM Ziua câmpului Agromester HD si Agro SZM