Noutati

În Moldova a fost adusă semănătoare John Deere DB 55

În Moldova a fost adusă semănătoare John Deere DB 55

Pe 26 martie compania HD Agromester a desfasurat o prezentare a unei inovație absolute pentru Republica Moldova - o semănătoare universală John Deere DB 55. Demonstrația a avut loc în apropierea satului Climăuți,or. Dondușeni, în prezența unui număr de reprezentanți ai fermerilor de mari dimensiuni. John Deere, ca întotdeauna, și-a confirmat poziția de lider.

Semănătoarea John Deere DB 55 - semănătoarea tractată pentru culturi prașitoare, este destinată pentru plantarea culturilor industriale de porumb, floarea-soarelui și soia. Aceasta este echipată cu un sistem de transfer în poziția de transport pentru deplasarea rapidă și ușoară prin câmpuri. Lățime de transport - 4 metri.

Semănătoarea John Deere DB 55 este echipată cu brăzdare de însămânțare cu o capacitate de 106 de litri, pentru a fi posibil lucrul cu volume mari și alimentare o dată pe zi.

Pentru a optimiza activitatea a fost comandat sistemul de monitorizare Star2.

În construcția John Deere DB 55 se utilizează un sistem flexibil a carcasului cu trei sectoare,capabil de a fi flexat în sus și în jos la 20 de grade. Astfel, semănătoarea este ideală pentru utilizarea pe dealurile din Moldova și terase plate.

Secția de însămânțare - Max Energy XP. Aceasta presupune lucrul atât cu discul dublu cît și cu burghiu (ultimul lucreaza bine la solul umed).

La operarea semănătorii John Deere DB 55 aveți posibilitatea de a selecta diferite discuri de semințare - pentru fiecare cultură, precum și orice număr de semințe semănate.

Secția de semănat John Deere DB 55 – conține numărul maxim de opțiuni. Forță declanșatoare - până la 205 kg. Latime de lucru - aproximativ 16 de metri. Posibilitatea semănarii are o viteză de 8-10 km / h, sau 100-150 de hectare pe zi.

Semănătoarea John Deere DB 55 de tip vacuum conține soluții de înaltă tehnologie, cum ar fi sistemul de control SeedStar2, sistem de precizie agricolă AMS și un dozator vacuum unic de semințe. Aceste inovații îmbunătățesc eficiența performanței generale și performanța în comparație cu cele mai apropiate semănători concurente.

Semănătoarea John Deere DB 55 cantareste aproximativ 15 de tone pentru a lucra ea necesită de la 320 pînă la 350 de cai putere.

Specialiștii Agromester HD oferă semănătoarea John Deere DB 55 pentru utilizarea eficientă în ferme de 3.000 de hectare și mai sus.