Noutati

Campionatul Mondial de Arat 2014

Campionatul Mondial de Arat 2014

Competiție incredibila, atunci când tractorul se transformă într-un sport-car. Acest nou sport are loc anual din 1952. Este vorba despre Cupa Mondială de arat. Tractoristi cu experiență vin din toată lumea pentru a concura pentru titlul de cel mai bun Plugar.

Absolut toți participanții concurează pe aceleași tractoare de mică putere pentru a elimina orice avantaj. Participanți din Rusia în timpul interviului și-au exprimat, că ar fi mai bine, dacă la Cupa Mondială 2014 s-ar ara cu tractoare John Deere (cum fost in Canada in 2013), la care ei s-au obisnuit. Pe campuri mari utilaje agricole John Deere puternice pot face minuni, ei ară mai rapid și mai ușor.

În timpul Cupei Mondiale trebuie arat un teren de 100 m in timp de 3 ore. Brazde trebuie să fie drepte, curate, îngrijite și uniforme în profunzime. Principalul criteriu de evaluare - este calitatea de arat sol.

La competiții a câștigat Andrei Shali (Rusia). Următoarea Cupa Mondială de arat va avea loc la Danemarca în octombrie 2015.

Dacă doriți să vă asigurați că tractoare John Deere sunt într-adevăr cele mai productive, puternice și eficiente, vă invităm să vizitați "Ziua Câmpului", care va avea loc la 18 iunie 2014 la Drochia. Compania Agromester HD - dealer Național John Deere in Republica Moldova, va prezenta tractoare John Deere 8335R și semănătoare DB55. Veți avea posibilitatea de a observa cum lucreaza aceste  mașine.