Noutati

În anul 2019 vor fi disponibile tractoarele John Deere 6110B și 6135B

În anul 2019 vor fi disponibile tractoarele John Deere 6110B și 6135B

În februarie 2019, Agromester va importa un lot de tractoare John Deere 6110 și 6135, seria B. Deoarece maşinile sunt asamblate în China, calitatea de neegalat John Deere a devenit mult mai accesibilă.

Tractoarele 6110B și 6135B, care vor sosi pe platforma companiei în Moldova, sunt de generația a doua. Seria 6B se deosebeşte prin performanțe ridicate, stabilitate, economie și confort. Puterea motoarelor fabricate în Statele Unite este de 110 și, respectiv, 135 cai-putere. Merită să fie remarcat noul design funcțional al tractoarelor John Deere seria 6B.

Tractoarele 6B sunt disponibile în două versiuni de dotări - Standard și Premium, care pot fi suplinite orice cu orice opțiuni, la discreţia clienților.

Tractoarele din seria 6B, asamblate în China, nu sunt în niciun caz inferioare celor din SUA și Europa. Ele își pot îndeplini sarcinile la același nivel de eficiență ca și agregatele John Deere de dimensiuni mari, fabricate în Germania și SUA.

Compania Agromester HD - distribuitor exclusiv John Deere în Moldova - oferă clienților săi o gamă completă de tractoare seria 6B la prețuri accesibile. În zona de întreținere Agromester HD sunt prestate o gamă completă de servicii, inclusiv pregătirea înainte de vânzare, precum și servicii de garanție, post-garanție, reparaţia capitală pentru orice echipament agricol John Deere (inclusiv motoare, cutii de viteze și sisteme hidraulice).