Noutati

John Deere colaboreaza cu universitatati

John Deere colaboreaza cu universitatati

Compania John Deere cooperează cu instituțiile de învățământ in mod activ. În acest scop, o unitate specială a fost creată în interacțiunea cu universitățile. Compania a dezvoltat o strategie specială, în deosebit pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu. O mare valoare pentru John Deere are o piață care evoluează rapid al statelor membre ale CSI. Priorități intre instituțiile de învățământ sunt profilate universități. Cooperarea include de instruire, recrutare, precum și efectuarea de cercetări. Poyntner Thomas, care este director de programe al John Deere privind cooperarea cu universitățile din regiune selectată, a făcut recent două vizite la universități, cu care au fost stabilite relații de lucru. Acestea includ: Universitatea dу Stat din Saint-Petersburg num. Kirov (întemeiata în 1803) și Universitatea Tehnică de Automobile de Stat din Moscova (abreviat MADI, fondată în 1930).

Thomas Poyntner și-a exprimat câteva gânduri în timpul unui discurs la Universitatea MADI, că o bună educație, împreună cu cercetarea sunt foarte importante pentru creșterea economică. Această colaborare este reciproc avantajoasa: viitori experți se familiarizeaza cu mașini agricole, care în viitor ar putea fi atrase la câmpuri de ei înșiși, în același timp ei au necesitatea de a experienta tehnologiile avansate agricole. Cu ajutorul unei astfel de cooperări în viitor, ei pot stabili relații de afaceri de incredere. In timpul intrunirii universitatii a fost cadonat John Deere tractor, care a fost adus de la o uzina John Deere in Germania.

În Republica Moldova John Deere este prezentata de catre distribuitorul oficial exclusiv "Agromester HD". Puteti cumpăra tehnica agricola John Deere în centrul de vânzări de mașini agricole în comuna Stăuceni. Tot echipamentul este certificat și garantat.