Noutati

John Deere a inceput an nou cu succes

John Deere a inceput an nou cu succes

Deere & Company a început cu succes noul an financiar. Pentru trimestrul I financiar al anului 2014, compania a câștigat $681 milioane dolari. In aceeași perioadă a anului 2013 suma a fost de $649.7 milioane dolari. Venituri totale mondiale pentru trimestrul I financiar (de la 1 noiembrie 2013 până la 31 ianuarie 2014) au crescut cu 3%, până la $7.654 miliarde dolari. Sumă similară de anul trecut este de $7.421 miliarde dolari. Profit de vânzarea de echipamente agricole a fost de $6.949 miliarde dolari pentru trimestrul I financiar. Anul trecut cifra a fost de $6.793 miliarde dolari.

CEO și Președinte al Consiliului de Administrație al Deere & Company, Samuel Allen, a motivat acest succes financiar cu mai mulți factori. Mai întâi de toate, este urmarea planurilor operaționale și de marketing. Obiectivul principal al companiei este extinderea prezenței la nivel mondial și asistență pentru clienții săi.

Una dintre cele mai profitabile industrii este vânzare utilajului agricol și pentru spații verzi (tractoare, combine, semanatoare, etc). Numai acest sector a adus un profit operațional de $797 milioane dolari pentru trimestrul I fiscal 2014, care este cu 2% mai mare decât anul trecut.

John Deere intenționează să își extindă prezența în țările CSI și Asia, unde se prognozează creșterea vânzărilor de echipamente agricole. În Republica Moldova de la deschiderea Centrului de vânzări de John Deere la Stauceni (14 august 2012), 11 noi oficii de Agromester HD (dealer național John Deere) au aparut în diferite orașe ale țării noastre. Toate acestea ne vorbeste despre popularitate la fermierii din Moldova de utilaje agricole John Deere.