Noutati

Tehnica agricola John Deere lucrează cu mintea

Tehnica agricola John Deere lucrează cu mintea

În fiecare an în domeniul tehnologiilor agricole apar multe soluții inovatoare. Dar nu fiecare dintre ele pot fi utilizate larg în rândul agricultorilor. Compania John Deere înțelege toate aceste aspecte și dezvolta elemente noi care pot fi aplicate în agricultură chiar și în țările în curs de dezvoltare, în orice condiții, care sunt clare și simple pentru agricultori.

Una dintre aceste inovații - senzor HarvestLab, care este instalat la combina John Deere de toate tipuri. Acesta vă permite să determinati compoziția și calitatea furajului direct în timpul lucrului. Acest senzor măsoară nivelul de umiditate al furajelor, amidon, celuloză, proteine. Precizie de analiză de alimentare nu depinde de viteza combinei, ca si la viteze mari senzor pentru siloz lucreaza bine.

O altă inovație a John Deere - semnal GPS automat bazat pe Mobile RTK. Echipamente si utilaje agricole John Deere, care sunt echipate cu un sistem RTK, lucrează cu mai mare precizie. Cu sistem RTK puteti efectua munca de plantarea de cartofi, să pregătiti solul pentru plantare, sapati, fertilizati și sa cultivati între rânduri.

Puteti lua cunostinta cu toate inovatii de John Deere, disponibile în Moldova, la Centrul de vinzari de tehnica agricola John Deere la Stauceni la compania Agromester HD, care este singurul dealer national de John Deere in Republica Moldova.