Noutati

Medalii de argint a John Deere la expozitii

Medalii de argint a John Deere la expozitii

Tehnica agricola John Deere participa la expozitii agricole de toamna la nivel mondial. În Hanovra (Germania) în cadrul expoziției "Agritechnica 2013" inovarilor de John Deere au fost acordate două medalii de argint. Prima inovație - John Deere Hitch Assist. Aceasta este un nou sistem de sprijin pentru agățat. Sistemul a fost conceput pentru a conecta montate și remorci la tractor. O astfel de conexiune este rapida, simpla și sigura.

Cea de a doua medalie de argint a fost acordată pentru sistem inteligent de irigare John Deere. Datorită sistemului este posibilă utilizarea mai eficientă a resurselor, cum ar fi apă, nutrienți, energie, și muncă. John Deere sistem inteligent de irigare combină procesul de irigare și procesul de fertilizare.

În Moldova săptămână trecuta a avut loc expoziția internațională "Moldagrotech 2013" la care a participat compania Agromester HD - dealer Național de John Deere in țară. Sistem automat GPS bazat pe semnal Mobile RTK a câștigat, de asemenea, o medalie de argint la concursul "Inovatia Anului" în "Agricultură și Tehnologie Agricolă." Semnal Mobile RTK ajută la tractoare John Deere să își desfășoare lucrari agricole cu mare precizie.

Medalii de argint a John Deere la expozitii Medalii de argint a John Deere la expozitii Medalii de argint a John Deere la expozitii Medalii de argint a John Deere la expozitii Medalii de argint a John Deere la expozitii Medalii de argint a John Deere la expozitii Medalii de argint a John Deere la expozitii Medalii de argint a John Deere la expozitii Medalii de argint a John Deere la expozitii Medalii de argint a John Deere la expozitii Medalii de argint a John Deere la expozitii Medalii de argint a John Deere la expozitii Medalii de argint a John Deere la expozitii