Noutati

John Deere robotizeaza tehnica agricola

John Deere robotizeaza tehnica agricola

John Deere acordă o mare atenție la automatizare și robotică a masinilor sale agricole. S-ar putea întreba de ce avem nevoie de atât de multe electronice? Dar dacă analizam agricultură modernă, vom vedea că roboții fac in loc de oameni mai multe lucru. Deja este proiectat tractor, care lucreaza în mod independent. De exemplu, roboți la ferme de creștere a animalelor mulg vaci și distribuie hrana. În horticultură există roboți, care string fructe. Roboți, de asemenea, tund oile.

Nu putem inchipui și prelucrarea solului fără roboți. Agricultura de precizie ca AutoTrac și ParallelTracking de la John Deere ajuta sa distribuie în mod corespunzător îngrășăminte, sa are, cultiveze, și sa efectuieze alte lucrări. Aceste sisteme economisesc timp și resurse. Randament cu folosirea agriculturei de precizie creste cu 5-7%. De asemenea, cu sisteme de monitorizare putem vedea modul de viteză de combine și tractoare, locația lor. Motorină se economiseste astfel cu 6-8%.

John Deere este, de asemenea, in curs de dezvoltare de software pentru managementul si configurarea de tractoare si combine cum individuale, precum și pentru flotă de mașini agricole. De exemplu, aplicația GoHarvest ajută la creșterea productivității combinelor. Și cu ajutorul programului JDLink, care se instaleaza pe tractoare și combine John Deere, puteți regula munca lor și monitoriza locația lor. Un alt program de John Deere - FarmSight - ajută la analizarea datelor provenite din câmpurile.

Pentru informația completa despre mașini agricole moderne John Deere disponibile in Moldova puteti sa va adresati la dealer-ul Național al John Deere compania Agromester HD. Centrul de vânzări John Deere este situat la Stauceni pe str. Mateevici 93a.