Noutati

John Deere la Moldagroteh - 2012

John Deere la Moldagroteh - 2012

Dragi vizitatori ai sitului http://www.agromester.md/! Suntem bucuroşi să vă informăm de ştiri importante: 24-27 octombrie la Moldexpo va avea loc a XIV-a Expozitia Internatională specializată de tehnologii şi echipamente agricole Moldagroteh-2012.

Compania AGRO MESTER HD, de asemenea, va participa la expozitie. Pe stand va fi prezentată tehnica agricolă John Deere: John Deere combina, care este nominalizat pentru premiul "Noutatea anului", tractoare John Deere и Decompactor disc. Vă invităm să vizitaţi expoziţia Moldagroteh-2012 şi stendul companiei noastre.

Moldexpo din 1993 organizează în mod regular astfel de expoziţii. În ultimii ani importanţa expoziţiei a crescut considerabil. Companiile care participă la expozitia, prezintă realizările lor cele mai bune, şi aici este loc cel mai favorabil pentru produse noi. Expozitia este oficial sustinută de Ministerul Agriculturii şi industriei alimentare PM.

Expoziţia Moldagroteh se bucură de o mare reputatie printre reprezentanţii a complexului agro-industrial moldovenesc şi străin. Vă reamintim, că in anul trecut la expoziţia au participat companii din 13 tari, iar numarul de vizitatori a atins cifra de 8700.

Vă astepăm la Moldagroteh - 2012!