Noutati

Agromester HD invită fermierii la Moldagrotech-2017!

Agromester HD invită fermierii la Moldagrotech-2017!

Așadar, este timpul să organizăm evenimentul principal de toamnă al țării pentru sectorul agricol - cea de-a XVII-a ediție a expoziției Moldagrotech, unde, în perioada 18-21 octombrie, vor fi prezentate cele mai noi tehnologii și utilaje pentru agricultură.

De data aceasta, punctul culminant al standului Agromester HD va fi o noutate absolută, combina John Deere W 650, care a apărut în vânzare în 2017. Avantajele și calitatea incredibilă a acestei mașini au fost demonstrate în luna iulie în partea de jos a terenului din sudul țării, iar acum managerii companiei vor familiariza un cerc vast de vizitatori la Moldagrotech cu principalele caracteristici ale combinei.

În plus față de combinația John Deere W 650, Agromester HD va prezenta, încă o dată, seria excepțională John Deere M - tractoarele John Deere 6105M, 6140M, 6170M și 6195M, asamblate în Germania, care s-au dovedit a fi deja utile în gospodăriile fermierilor din Moldova.

La Moldagrotech, cele mai bune modele ale echipamentelor de cultivare a solului de la companiile Bednar, Siptec și Dante: chisel MDS 25 Dante, cultivatorul Siptec Dracon RT 400, grapa Siptec Dracon 350 și alte agregate vor fi prezentate vizitatorilor Moldagrotech la standul Agromester HD.

Vă așteptăm la standul companiei!