Noutati

Tehnica agricola John Deere la Ziua Cimpului

Tehnica agricola John Deere la Ziua Cimpului

La 23 aprilie 2013 în raionul Cahul a fost sărbătorită "Ziua Câmpului", organizata de Agromester HD, dealer oficial și exclusiv al John Deere in Republica Moldova. Festivalul a fost dedicat vânzării de 3 sematoare John Deere 1780 întreprinderi agricole "Rezmost" din satul Moscovei. John Deere tractoare de seria 8R și 6D au arat o parte de cimp cu scarificatori Dante Maccine si Lemken. Companiile Agromester HD este dealer oficial și exclusiv al John Deere in Republica Moldova și a furnizat echipamente agricole pentru această sărbătoare în partea de sud a țării.

Semanatoare John Deere 1780 sunt ideale pentru însămânțare a culturilor, cum ar fi porumb, floarea soarelui și soia fracțiuni diferite. În semanatoarea se foloseste sistema de contorizare semințe VacuMeter, prin care puteți obține semănat de precizie mare, de economisire semințe și uniformitate. Sistemul este instalat pe toate semănătoare de precizie VacuMeter de John Deere. Modelul 1780 de semanatoare John Deere - sunt mașini agricole fiabile, usor la folosire si rapide.

Tractor John Deere 6930 a arat cu plug Dante Maccine. Tractor John Deere 8R a tras brazdă cu Lemken Karat 9/500. După slăbirea solului au fost încercate pluguri de vânzare. La eveniment au fost invitați șefii de întreprinderi agricole și ferme agricole, care au evaluat echipamentul de lucru de calitate de la cei mai importanti producatori.