Noutati

John Deere la expozitia Elmia Wood 2013

John Deere la expozitia Elmia Wood 2013

Compania John Deere, liderul mondial în vânzarea de echipamente agricole, a participat la expozitia Elmia Wood 2013, care a avut loc la Suedia între 5 - 8 iunie. La aceasta expoziția John Deere a prezentat cele mai bune dezvoltari în domeniul de utilaje forestiere.

John Deere a prezentat, de asemenea, vizitatorilor cele mai recente inovații. Una dintre aceste - controlul inteligent al săgetii (IBC), care permite operatorului să opereze numai săgeata din cap, mai degrabă decât sa controleze funcțiile de îmbinări de manipulator. De asemenea, a fost prezentat sistem de control de puterea (PPC). Acest sistem este în prezent inclus în complectarea standarta de harvestere agricole John Deere. Sistem se difera prin faptul că controlează consumul de combustibil în timpul lucrărilor de diferite tipuri.

În Republica Moldova, John Deere, prin reprezentatorul său, compania Agromester HD, va participa, de asemenea, la Expozitia internationala de utilaje, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial Moldagroteh 2013, care va avea loc intre 23-26 octombrie la centrul expozițional MoldExpo. Aceasta tehnica de producător de frunte, ca tractor John Deere, combina, semanatoarea si alte este disponibila la Centru de vânzări John Deere la Stauceni și la teren de vinzare "Arca Moldovei".