Noutati

Realizări de John Deere la expozitii

Realizări de John Deere la expozitii

Deere Company cheltuie resurse considerabile la dezvoltarea tehnologiilor inovatoare în domeniul agriculturii. Datorită acestor eforturi și costuri utilaje John Deere au o performanță și ușurința de utilizare considerabile. Toate acestea contribuie la faptul că tehnica companiei este foarte populară. La expozitiile recente John Deere sa arătat cel mai bun. Acest lucru este dovedit de premiile câștigate de brendul John Deere.

Moldagroteh - 2012 - Expoziţia Internaţională Specializată de utilaje agricole și tehnologii. John Deere combina seria T и John Deere tractor modela 8335R la acesta expozitia au ocupat locul doi, " John Deere - Noutatea anului". Expozitia a avut loc intre 24-27 octombrie la Moldexpo la Moldepo in Chisinau. Moldagroteh se bucură de mare respect printre reprezentanţi a complexului agro-industrial moldovenesc şi străin. La nivel oficial expozitia este sprijinită de Ministerul Agriculturii şi industriei alimentare PM. Aceste premii ne vorbesc de evaluarea mare de agricultorii moldoveni fata de Masini agricole John Deere.

AGROSALON 2012 - concurs independent profesional de tehnica agricolă inovatoare. Expozitia a avut loc intre 10-13 octombrie anul curent la centrul de expoziţii Crocus Expo, Moscova, Federaţia Rusă. In combinaţia de "Eficienţă, performanţă şi fiabilitate" John Deere tractor 9 Seria a luat al doilea loc. Tractoare John Deere 9 Seria au un motor puternic, care corespunde pe deplin cerințelor privind standardele ecologice, motorul este foarte eficient şi are o înaltă performanţă. Motorul tractorului este de 451-616 CP. Cabina tractorului este spaţioasă, confortabilă şi protejază de zgomot. Unele dintre caracteristici distinctive ale 9R:

  • CommandArm - ergonomice controale;
  • ActiveSeat - scaun special;
  • AirCushion - suspensie pentru tractoare cu şenile;
  • Plasarea principalelor puncte de serviciu pentru a asigura uşurinţa de utilizare şi viteza de acces; 

Acest premiu din mâinile juriului internaţional prestigios afirmă dorinţa de John Deere la conducerea in tehnologii agricole şi de a explora noi direcţii în dezvoltarea de inginerie în agricultură. De asemenea, acest fapt ne spune despre concurenţa John Deere în comparaţie cu alţi lideri agricole - la expozitia au participat aproximativ 70 de producătorii de maşini agricole ruse şi străine.