Noutati

John Deere va prezenta tractoare 9R/9RT

John Deere va prezenta tractoare 9R/9RT

În anul 2015 John Deere va prezenta tractoare noi din seria 9R/9RT. Producătorul de tractoare John Deere a întrodus pe piața un model modificat ”John Deere 9R / 9RT” dotat cu putere în plus și cel mai eficient sistem hidraulic. Tractoare ”John Deere 9R / 9RT” sunt proiectate pentru prelucrarea suprafețelor mari a terenurilor arabile, în condiții extreme pe relief deluros.

Câteva cuvinte despre motorul, "inima" acestui agregat agricol. Motorul PowerTech ™ PSS, cu standardul Tier II,produs de John Deere este bine cunoscut multor agricultori,. Capacitatea motorului de 13,5 litri oferă o sursă sigură de putere și cuplu de rotire necesar, marind performanța tractorului.

Pe lânga toate acestea, seria 9R / 9RT este echipată cu iluminația îmbunătățită de clasa premium, pentru muncă în condiții meteo dificile sau în timp de noapte. Totodată a fost prevăzută manipularea suplimentară a vehiculului cu volanul activ (în modelele 9520R și 9570R). Aceasta este caracteristică exclusivă a tractoarelor pe patru roți cu transmisie, care oferă o retenție excelentă a pistei, ”simțul” volanului la viteze mari, reducere efortului de direcție în condiții de câmp.

Modele seriei John Deere 9R / 9RT sunt expuse în sediile companiei Agromeșter HD reprezentantului national John Deere în Republica Moldova. Centrele comerciale- tehnice Agromeșter HD sunt prezente în toate raioane ale republicii.

John Deere – soluția pentru orice situație!