Noutati

John Deere a actualizat tractoarele din seria 9

John Deere a actualizat tractoarele din seria 9

Având o ocazie specială, aniversarea a 100 de ani de la începutul producției de tractoare, compania americană John Deere a lansat în producere tractoare modernizate din seria 9.

De remarcat că tractoarele din seria 9 constituie modelul-lider John Deere. Prin urmare, numai tractoarele din această serie sunt echipate cu cele mai avansate elaborări ale companiei, ceea ce îl face pe John Deere liderul indiscutabil pe piața de tractoare de mare capacitate. De data aceasta, au fost modernizate tractoarele 9R, 9RT și 9RX. Actualizările sunt destinate în principal agricultorilor care folosesc utilaje agricole John Deere în zone deluroase. Acest lucru este deosebit de important pentru Moldova, unde dealurile ocupă aproape jumătate din suprafețele cultivate. Ecartamentul tractoarelor cu roți 9R, 9RT și 9RX a fost extins până la 3,05 metri, condiţie extrem de importantă pentru manevrare pe o suprafață neuniformă.

Tractoarele 9R, 9RT și 9RX sunt prevăzute şi cu sistem de management inteligent al motorului (IPM) pentru mărirea productivităţii. Acest sistem a fost folosit anterior la un şir de modele John Deere 2015 și 2016.  În plus, modelul-lider de serie John Deere 9 beneficiază de un nou sistem automat Auto Trac, despre care veţi afla mi multe detalii în ediţiile următoare de ştiri.