Noutati

Tractor John Deere 8R

Tractor John Deere 8R

Tractor John Deere Seria 8R - este asistent puternic de încredere în agricultură. Tractoare sunt echipate cu sisteme electronice, "inteligente". Sistem telematic include controale de motorul tractorului, care permite controlul de la distanță și monitorizare a vehiculului și îmbunătățește, de asemenea, performanța lui. John Deere tractoare de Seria 8R sunt echipate cu motoare, care satisfac celor mai exigente cerintelor privind numărul de emisiile vehiculelor, în conformitate cu noile cerințe stabilite în anul 2011.

Putere de John Deere tractoare seria a opta deja este apreciata în întreaga lume. Esa Lansetalo, director de marketing de John Deere Departamentul de tractoare, a vizitat în ianuarie 2012 o fermă în statul brazilian Mato Grosso. Proprietar al acestei ferme a folosit la ferma 11 tractoare care trag semanatori de 15-rând. El are acum trei tractoare 8R, care trag 30 semanatori de rânduri și fac bine si restul de muncă.

Cea mai recentă versiune a tractorului 8R a fost introdusa în 2011. Producția a început în Waterloo, unde uzina Deere, spre deosebire de unii dintre principalii săi concurenți, face propriul cadru de tractor din metal. Designerii companiei spun că acest lucru este un avantaj competitiv, pentru ca John Deere cadre sunt construite de la "piese turnate cu pereți subțiri", piese de grosime mai mică de 126 mm. Deoarece aceste porțiuni sunt foarte subtiri, ele pot fi îndoite, rămânând în același timp suficient de puternice. Ca rezultat, rama este mai îngusta la pneuri. Acest lucru ajută tractoare pentru a face viraje strânse și manevra mai bine pe drum. Designerilor li iplace sa se laude cu Deere 8R, tractorul face opt în transformarea adversar cerc.

Compania Agromester HD, dealer oficial și exclusiv de John Deere Moldova, oferă o oportunitate de a evalua acest tractor puternic și de încredere agricultorilor moldoveni. Pentru toate întrebări cu privire la tractoarele John Deere 8R Seria și alte mașini agricole John Deere, vă rugăm să contactați Centrul de vânzări, situat în comuna Stăuceni.