Noutati

John Deere 6930 - cel mai bun tractor

John Deere 6930 - cel mai bun tractor

Tractor John Deere 6930 a fost considerat cel mai bun tractor la Expoziția Internațională Specializată "Moldagroteh 2013". Expoziția sa desfășurat în perioada 13-16 martie, la centrul expozițional Moldexpo. Tractor John Deere 6930 TLS cu sistemul TLS a câștigat o medalie de aur la expoziția. Tractor are 155 CP, ceea ce îi permite să efectueze cu ușurință munca de terene agricole, precum și sa fie utilizat în transportul de mărfuri.

Tractor John Deere 6930 TLS au dovedit sa fie foarte mașini versatile și economice. În modelul tractorului a fost introdusa conducerea automată și capacitatea de a lucra cu harta de camp. John Deere 6930 este echipat cu un motor de producție de brand PowerTech Plus. Acest motor lucreaza pe sistemul inteligent, care regleaza puterea de ieșire. Acest lucru face posibil să crească și puterea și cuplul, care dezvoltă motorul dat cu marca de injecție de combustibil CommonRail și patru supape pe cilindru.

Puteti cumpara tractor John Deere 6930 la Centrul de vinzari de utilaje agricole "AGRO MESTER HD" la Stăuceni, st. Mateevici 93a. Compania "AGRO MESTER HD", distribuitorul oficial și exclusiv de John Deere, vă invită să explorați un echipament fiabil american: tractoare, combine agricole, semănători. Cu achiziționarea de echipamente agricole de la noi puteți fi siguri de servicii de calitate și garanție.