Noutati

John Deere sărbătoreşte 175 de ani

John Deere sărbătoreşte 175 de ani

Anul 2012 este special pentru Deere & Company. Exact 175 de ani în urmă John Deere a inventat plugul din oţel, diferit de toate existente la moment. El a fost сu un sistem de auto-curatare. Acest lucru a fost apreciat de cumpărători.

Sam Allen, director executiv al Deere & Company, a numit acest eveniment revoluţiei în agricultură. Cu John Deer agricultorii au început să obţină un profit mai mare şi agricultura a devenit o industrie atractivă. Sam Allen a remarcat patru valori care fondatorul a insuflat subordonaţii săi: integritate, fidelitate, inovare şi calitate. Raportor a mulţumit tot personalul Deere & Company pentru faptul că ei urmează aceste valori, pentru munca lor bună, în urma căruia John Deere a devenit un brand global, şi compania a devenit un lider mondial în producerea şi comercializarea de tehnica agricolă.

John Deere s-a născut în Rutland, Wisconsin. Apoi se mută în oraş Grand Detore, Illinois. Acolo, el deschide o mică forja. În 1948, John Deere s-a mutat la oraş Moline. Oraşul încă servește ca sediu al Deere & Company. Numele său real compania a primit în anul 1868. Astfel o mică forja a crescut într-o companie foarte mare care are în prezent aproximativ 60 000 de angajaţi.

In prezent John Deere u devenit un lider în producerea tehnicii agricole şi silviculture, echipamentelor şi pieselor de schimb. În domeniul echipamentelor pentru construcţii şi tehnicii pentru livezi şi grădini John Deere este unul dintre lideri. Deere & companie produce motoare şi transmisii atât pentru tehnica sa cât şi pentru alte.

John Deere este implicat activ în munca de caritate. Fundaţia John Deere in acest an a donat 175 mii de dolari pentru programa Feeding America BackPack Program. Acest program oferă copiilor alimentare sănătoasă şi delicioasă pentru weekend. John Deere sprijină acest program din anul 2007.

Acest eveniment minunat John Deere va sărbători pe parcursul anului 2012. În cursul acestui anul compania va deţine acţiuni civile şi de responsabilitatea corporativă în locuri de trai ai angajaţilor săi. Informaţia despre aceste acţiuni va apărea în mod regulat pe Internet.

Deere & Company in Moldova este prezentată de către compania "AGRO MESTER HD", situată în comuna Stăuceni. Aici puteţi alege potrivite John Deere combine, tractoare, semănătoare, cultivatore şi alte echipamente agricole.