Noutati

2013 - Anul de inovare pentru John Deere

2013 - Anul de inovare pentru John Deere

Potrivit rezultatelor de trimestrul IV al anului 2013, John Deere a castigat 806.8 milioane de dolari profit net. Această cifră este mai mare decât la anul trecut, la fel ca în aceeași perioadă a anului trecut, compania a castigat 687.6 milioane dolari. În ceea ce privește profitul pentru întreg an 2013, profit este de 3.537 miliarde dolari, care depășește o jumătate de miliarde de dolari de venit pentru 2012 (3.065 miliarde dolari).

Samuel Allen, care este director executiv și președinte al consiliului Deere & Company, a vorbit despre motivele pentru astfel de succes semnificativ, în ciuda crizei economice globale. 2013 pentru John Deere este un an de inovare, deoarece în acest an compania a lansat cel mai mare număr de produse noi. Un alt motiv pentru succesul - creșterea capacităților de producere, în special au fost deschise 7 fabrici noi de John Deere. A fost, de asemenea, extinsa rețeaua reprezentativa la nivel mondial, care a crescut vinzarile in țările noi.

Veniturile companiei ar fi fost mai mari, dacă nu ar fost o serie de factori nefavorabile, inclusiv impactul negativ al fluctuațiilor cursului de schimb și creșterea cheltuielilor administrative și comunale.

În Republica Moldova compania Agromester HD este dealer național de John Deere. La Centrul de vinzari de Tehnica Agricola John Deere, situat în Stauceni, puteți sa luati cunostinta cu tehnologii fiabile și dovedite a producătorului american: tractoare John Deere, combine, semănători si multe alte.