Noutati

Grasdorf Wennekamp - cel mai mare producator de jante speciale

Grasdorf Wennekamp - cel mai mare producator de jante speciale

Compania germană Grasdorf Wennekamp GmbH este una dintre cele mai mari producători din Europa de roti speciale pentru agricultură, porturi, tehnicii de constructie si specializate: tractoare, combine, macarale si alte utilaje. Compania colaboreaza cu mai multe companii și firme, deschide sediuri în Europa. Deci, în aprilie 2012, a deschis o filială în Rusia SRL «Grasdorf-Rad." În Moldova, toamna 2012 s-a deschis Centrul de Utilaje agricole John Deere. La Centrul puteti vedea produse de aceasta companie.

Grasdorf Wennekamp colaboreaza cu John Deere de demult. Roțile duble produse de Grasdorf Wennekamp pentru tractoare John Deere seria 8 și 9 fac aceste tractoare deosebite. Cunoștință cu specificațiile tehnice ale acestor modelelor puteti face aici: John Deere tractoare - seria 8R, John Deere tractor - seria 9R.

Unele dintre caracteristici deosebite a rotilor duble sunt:

  • permeabilitate ridicată și stabilitatea tractorului (în special la soluri umede);
  • economisire de combustibil;
  • productivitatea inalta;
  • reducerea costurilor de producție.

Roți împerecheate reduce reduce presiunea la sol, ce 1,5-2 ori reduce compactarea pe urmele roților tractorului. Este clar că, solul mai puțin presat duce la mai bună dezvoltare a plantelor agricole, în același timp, crește permeabilitatea tractorului, minimizarea balansarei tractorului în timpul funcționării, de asemenea, se distribuie egal greutatea pe roți. Pe solul umed cu ajutorul rotilor duble crește tracțiunea tractorului. Această caracteristică este deosebit de importanta atunci, când câmpul primăvară are solul umidios. Roți duble ridica capacitatea de încărcătură, care, la rândul său, sporeaza la randament ridicat.

Mașini agricole cu roti duble pot fi bine combinate cu echipamente auxiliare pentru prelucrarea suprafeței solului cu aplicarea simultană a îngrășămintelor, la semănat, la curtarea plantelor perene, la arat, la cultivarea terenurilor umidioase. Roțile duble de tractor ajuta la creșterea performanței și reduce semnificativ costurile de întreținerea echipamentelor agricole.