Noutati

Agro Mester HD: Tehnica și deservirea cu adevărat de elită!

Agro Mester HD: Tehnica și deservirea cu adevărat de elită!

18 iunie 2014 va avea loc "Ziua Câmpului" în apropierea orasului Drochia, unde va participa compania Agromester HD - dealer National al John Deere Moldova. "Ziua Câmpului" este organizată de către Sudzukker Moldova - compania mixtă, moldo-germană care creste sfeclă de zahăr și produce zahăr în Republica Moldova.

Compania «Agro Mester HD» este dealer national exclusiv al utilajelor agricole John Deere și distribuitor autorizat al mai multor producatori de echipamente pentru semănare și cultivare în Republica Moldova.

Compania «Agro Mester HD» la Stauceni dispune de săli de tranzacționare și zone de expoziție de utilaje agricole, total 1500 mp, depozite depășesc 250 mp.

Compania oferă o gamă completă de service de garantie si post-garantie pentru mașini agricole John Deere. Are o gamă largă de piese de schimb si consumabile (gama de piese de schimb - mai mult de 5000 denumiri).

Reprezentanti regionali ai companiei, cu excepția Chișinău, au fost deschise în 12 localități din Republica Moldova. În prezent la Bălți se construieste un centru comercial specializat nou «Agro Mester HD».

În 2014 compania «Agro Mester HD» a prezentat mai multe produse noi. Pentru prima dată în Republica Moldova a fost prezentat tractor John Deere serie 6M. În plus, au fost prezentați combine John Deere S670 și W550, echipate cu opțiunea Hill Master.

Printre produse noi trebuie remarcat semănători de precizie John Deere 1745 de 16 rânduri și John Deere DB55 de 36 rânduri. De asemenea, pentru prima dată pe piața Moldovei a fost prezenat un sistem pentru plantarea cereale John Deere 730LL.

 

Noul slogan al companiei: "Agro Mester HD": Tehnica și deservirea cu adevărat de elită!