Noutati

Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere!

Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere!

La 11 iulie a avut loc o prezentare a celor mai recente produse şi tehnologii John Deere. Ziua cîmpului s-a petrecut în gospodăria Razmost lîngă satul Moscovei (regiunea Cahul), care a mizat pe echipamentele John Deere şi astăzi se mîndreşte de rezultatele bune pe care le-a obținut.

Managerii de la Agromeșter HD au invitat la prezentare atît fermieri din zonele de Sud și centru cît şi din nordul Moldovei. La propunerea companiei, de a face cunostință cu noile idei în domeniu, au răspuns un număr record de parteneri ai companiei - circa 60 reprezentanți de gospodării.

Oaspeţilor le-au fost prezentate modele de bază şi soluţii optime pentru sisteme de ghidare automata, prelucrarea solului,stropire și recoltare din cadrul companiei John Deere, Stara, Siptec şi Bednar. Fermierilor le-a fost demonstrată cea mai nouă combină John Deere Harvester W650 (model anul 2017), echipate cu un sistem de lucru pe pante Hillmaster, tractoarele John Deere - renumita serie M, tractoarele de înaltă performanță și stabile deja pe piata Republicii Moldova din seria 7 și 8, cel mai nou GPS Navigator John Deere Starfire 6000 cu o precizie de pînă la 3 cm, cultivatoare şi semănătoriile companiei Stara, Siptec şi Bednar, combinînd așa calităţi ca economie, ecologie şi mentenanță.

În acest an, John Deere Corporation a împlinit 180 de ani. Astfel, datorită experienţei şi tendinței către inovații în întreaga lume, John Deere oferă cea mai înaltă deservire tehnică conformstandardului de calitate. Experţii internaţionali - Peter Bettcher şi Maximilian Paug, reprezentanţii John Deere International, au vorbit despre cum să obţineţim cele mai bune rezultate combinînd într-un tot întreg utilajele moderne John Deere, tehnologiile avansate şi serviciile de sprijin tehnic a dealer-ului oficial. Utilajele pentru pregatirea solului Stara și Siptec au fost demonstrate de către reprezentanţii regionali ai acestor companii, al caror reprezentant oficial în Republica Moldova este Agromester HD.

După partea teoretică a avut loc prezentarea practică în cîmp. Tractorul John Deere 6150 M a fost echipat cu semănătoarea Stara Victoria 4590, 6195 M-cultivatorul universal Siptec Dracon 350, John Deere 7930 - grapa cu discuri Siptec Disco Plus 4 x 4, tractoarul John Deere 8370- cu decompactor disc Bednar Terraland 4000 si tractorul John Deere 8370 – cu cultivatorul pentru presemănare Bednar Swifter SE 10000. Detașat, este demn de remarcat demonstraţia lucrului pe pantă a combinei John Deere W650, care în baza rezultatelor a demonstrat cea mai înaltă calitate de recoltare a grîului.

Prezentarea tehnicii s-a combinat cu spiritul de sarbatoare cu ocazia aniversarii companiei John Deere. Strikeball, loterie, întrecerile au creat o atmosferă caldă dintre noii şi vechii prieteni ai companiei.

Dealer-ul oficial John Deere în Republica Moldova - Agromester HD realizează un ciclu complet de deservire a tehnicii John Deere în țară. Compania dezvoltă în mod constant reţeaua de dealeri si reprezentanți regionali, pentru realizarea deservirii profesionale și rapide. Relatiile de încredere și parteneriat cu dealerii, fiabilitatea şi performanţele de neegalat a tehnicii – sînt principalele garanţii a succesului făcînd alegerea în favoarea John Deere şi Agromester HD.

Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere! Ziua cîmpului în Moscovei: cea mai bună tenhnică – tehnologii noi – parteneriat de încredere!