Noutati

John Deere e la sarbatoarea porumbului in Porumbeni

John Deere e la sarbatoarea porumbului in Porumbeni

La 3 septembrie 2016 compania Agromester HD – dealer naţional al companiei John Deere în Moldova – a participat la Festivalul anual al porumbului. A treia ediţie a acestei sărbători s-a desfăşurat tradiţional în satul Porumbeni, raionul Criuleni, unde se află Institutul de Fitotehnie.

La eveniment au participat oficiali ai Guvernului, oaspeţi din străinătate şi reprezentanţi ai gospodăriilor de fermieri din Moldova. Compania Agromester HD a demonstrat mostre de tehnică agricolă atât de ultimă oră, cât şi binecunoscute publicului.

Tractorul John Deere 8370R, în tandem cu scarificatorul Bednar Terraland pentru 4 metru, şi-a confirmat performanţele în câmp. Tractorul John Deere 6150D a fost expus împreună cu grapa cu discuri Siptec. O prioritate relevantă a tehnicii agricole, aduse în atenţia publicului de compania Agromester HD, este preţul ei competitiv pe piaţa din Moldova. În raport cu producătorii de agregate similare, preţul oferit este mai mic cu 35 – 40%, la o calitate tot atât de înaltă.

John Deere e la sarbatoarea porumbului in Porumbeni John Deere e la sarbatoarea porumbului in Porumbeni John Deere e la sarbatoarea porumbului in Porumbeni John Deere e la sarbatoarea porumbului in Porumbeni John Deere e la sarbatoarea porumbului in Porumbeni John Deere e la sarbatoarea porumbului in Porumbeni John Deere e la sarbatoarea porumbului in Porumbeni John Deere e la sarbatoarea porumbului in Porumbeni John Deere e la sarbatoarea porumbului in Porumbeni John Deere e la sarbatoarea porumbului in Porumbeni