Noutati

John Deere prezinta combine noi S700

John Deere prezinta combine noi S700

Dacă aveți de-a face cu tractoare John Deere sau cu combine noi, înseamnă că aveți la dispoziție echipament agricol de import cu cele mai bune performanţe. În fiecare an, John Deere confirmă, de fapt, apartenenţa sa la clasa "premium". Pozițiile de lider ale companiei sunt confirmate nu doar prin calitatea inegalabilă, dar şi prin cercetările permanente, dezvoltarea inovațiilor și implementarea unor noi tehnologii. Toate acestea fac ca linia de modele să fie mereu actualizată. Astfel, compania a anunțat pentru anul următor lansarea unei noi game de combine John Deere.

Noile combine John Deere S700

Viitoarea linie de combine noi, care poartă numele de John Deere S700, constă din patru modele. Cea mai mică combină a acestei serii S770 este echipată cu un motor de 449 cai-putere. Cea mai robustă dintre ele (așa-numitul model pilot) S790 este asistată de 617 cai. O particularitate a acestei linii de combine John Deere este utilizarea unui algoritm "inteligent", care vă permite să monitorizați și să schimbați setările mașinii de recoltat S700 chiar în timpul treieratului.

Noile combine John Deere sunt echipate cu ecrane de generația a IV-a 4600. E posibil să fi văzut aceste ecrane pe multe tractoare moderne John Deere. Urmând exemplul tractorului John Deere 6250R, în cabina noii combine va fi instalat un joystick special Command Pro. Cu acest joystick, operatorul combinei dirijează secerătoarea, duza și sistemul Autotrac.

În anul viitor combinele de generație nouă vor apărea în țările UE și în Marea Britanie. Momentul apariției acestei noutăţi pe piața Moldovei va fi anunţat suplimentar de compania importatoare Agromester HD.

Combine John Deere la Agromester HD