Noutati

Agromester HD prezinta tractorul Carraro Agricube pentru vii si livezi

Agromester HD prezinta tractorul Carraro Agricube pentru vii si livezi

Incepind cu anul 2016, Agromester HD are placerea de a prezenta clienților săi produse noi - tractoarele Carraro, concepute special pentru îngrijirea grădinilor și viilor.

Tractor Carraro Agricube pentru vii si livezi este produs în Italia, la una dintre cele mai mari fabrici din lume pentru producția de tractoarelor pentru gradinarit Carraro Agritalia (Rovigo). Tot la aceasta fabrica se produc tractoarele pentru gradinarit si vii marca John Deere. Avind aceleasi instalații de producție ca tractoare John Deere, tractoarele sub marca Carraro au un excelent raport preț-performanță.

Firma Agromester HD a adus și a pregătit spre vânzare modelul Carraro Agricube. Acest model de generație noua, cu inovații semnificative, noi tehnologii și design nou. Producatorii numesc noul model cea mai buna combinația de tehnologie și design. "Nu este doar o actualizare", spune Stan Vriends, Directorul executiv al Carraro Agritalia, ci un salt calitativ, ceea ce deschide noi perspective pentru brand".

Agromester HD a devenit dealer oficial al Carraro Agritalia in Moldova si ofera calitatea Carraro pentru viile si livelize moldovenesti.