Noutati

John Deere - unul dintre cele mai populare branduri din lume

John Deere - unul dintre cele mai populare branduri din lume

Marca John Deere - una dintre cele mai cunoscute și populare branduri din lume. Acest lucru a fost declarat de către agenția APCO Worldwide, care a realizat recent un studiu de cele mai populare branduri. In parcursul studiului au fost intrebati mai mult de 70.000 de consumatori la 15 cele mai mare piețele mondiale. Ei au numit aproximativ 600 de branduri de renume mondial. Marca John Deere a ajuns la locul 58.

Comentand asa popularitatea în lume de John Deere, cu această ocazie Christopher Andrew, directorul de una din ramurile de John Deere in CSI a spus, că John Deere pentru o lungă perioadă de timp pastrează asa valorile, ca integritate, calitate de produse, loialitatea de lucru, atentie la inovații și la interesele clienților. Iar aceste valori urmează fiecare ramură și reprezentant al John Deere în fiecare țară.

Compania americana a deschis ramuri și birouri în întreaga lume. Una dintre aceste filiale - Agromester HD - dealer National de John Deere în Moldova. La Centrul de vanzari de tehnica John Deere, situat în Stauceni, dintr-o gama largă de tehnica agricola puteți alege pentru gospodaria dvs tractor, combina, semanatoare, cultivator, pulverizator sau alte echipamente necesare.