Noutati

Utilajele BEDNAR la Moldagrotech 2014

Utilajele BEDNAR la Moldagrotech 2014

De la 22 până la 25 Octombrie 2014, centrul expozițional Moldexpo a primit cea de-a 27-a ediție a expoziției naționale Moldagrotech. Printre altele, la standul companiei Agro Meșter HD, dealer national John Deere in Moldova, din Chișinău au fost prezente într-o gamă extinsă diferite echipamente de marca BEDNAR.

Piața modernă din Moldova devine tot mai interesată de tehnologii agricole inovatoare.

Compania a fost prezentată pentru prima dată la o astfel expoziție amplă de tehnică specializată din Moldova. Colaborarea companiiilor Agro Meșter HD și BEDNAR început în anul 2012, dar pentru prima data a fost prezentă o gamă atât de variată de utilaje pentru prelucrarea solului: scarificatoare, combinatoare, grape cu discuri și cultivator.

Sporirea cererii pentru utilaje și tehnologii inovatoare a născut necesitatea  de a acorda un spațiu destul de generos pentru a avea posibilitatea prezentării a utilajului în lucru: scarificator de model Terraland pentru mărunțirea suprafețelor agricole mult timp neprelucrate, combinatorul de model Swifter pentru o pregătire perfectă a patului germinativ, grapa cu discuri independente de model Swifterdisc pentru o dezmiriștire de calitate și cultivatorul de model Fenix – model nou a mărcii BEDNAR ce poate prelucra solul la o adâncime până 35 cm. Fenix poate fi folosit pentru prelucrarea superficială a miriștii dîncât și pentru afânarea destul de adâncă cu un grad optim de încorporare a resturilor vegetale mărunțite înapoi în sol.

Deși vremea pe afară pe toată durata expoziției nu putea să ne bucure, standul dealerului nostru a atras un flux permanent de vizitatori. Tot mai mulți tineri specialist din industrie au acces la informații recente despre ultimele tendințe în lumea  agricolă, ace putea fi văzut după întrebările puse de aospeții expoziției. Noi m avut posibilitatea să prezentăm o gamă largă de utilaje, săarătăm filme cu toate utilajele în lucru și să fim la dispoziția fermierilor cu orice informații de care ei au necesitat. Suntem cu adevărat mândri că am descoperit un interes așa de mare pentru tehnologia produsă de compania BEDNAR.

Utilajele BEDNAR la Moldagrotech 2014 Utilajele BEDNAR la Moldagrotech 2014 Utilajele BEDNAR la Moldagrotech 2014 Utilajele BEDNAR la Moldagrotech 2014 Utilajele BEDNAR la Moldagrotech 2014