Noutati

Agro Mester HD si Moldagrotech-2013 - un parteneriat simbolic

Agro Mester HD si Moldagrotech-2013 - un parteneriat simbolic

Compania «Agro Mester HD» a devenit partenerul general si sponsor a Expozitiei Internationale "Moldagroteh-2013".

«Agro Mester HD» este singurul reprezentant oficial al dealerului, «John Deere» în Republica Moldova, - spune directorul «Agro Mester HD» Serghei Pruteanu. Cu această stare, pe de o parte, compania noastra ofera relație de afaceri speciale cu uzina celebra, pe de altă parte - asigura clientilor nostri-agricultorii un nivel de responsabilitate comună pentru achiziția de echipamente, care nu este disponibil pentru restul furnizatori neautorizate de tractoare și combine John Deere Moldova.

Participare a companiei noastre la «Moldagrotech-2013" ca partener general al expoziției - un act simbolic conceput pentru a demonstra participanților că în Republica Moldova pentru fiabilitatea legendara de mașini agricole cu numele de "Cerb Săritor" pot sper numai în cazul în care acestea sunt achiziționate în «Agro Mester HD».

Serghei Pruteanu ne spune, daca cumparam un tractor John Deere sau combina John Deere de la autorizat dealer, client poate fi sigur că va fi livrata o masina noua. În timp ce acest lucru nu este neapărat evident, dacă fermierul cumpără echipamente de "Cerb Săritor" de la un distribuitor neautorizat.

Din păcate, reprezentanții grupului «John Deere» au menționat cazuri în care, de exemplu, sub masca unui tractor nou astfel distribuitori furnizau masine agricole, care au petrecut multe ore pe teren de mlucru și demonstrații, și intensive de pre-vânzări test drive, etc. Dacă găsiți aceasta nuanță neplăcuta, în mod evident, clientul nu va putea să se refere la uzina, și să încerce să rezolve problema doar cu un non-autorizat dealer, care a provocat deja o îndoială rezonabilă.

Republicat din "LIDER AGRO".
Autorul Vadim Chetraru