Receptorul StarFire 6000

Receptorul StarFire 6000
Receptorul StarFire 6000
Receptorul StarFire 6000
Receptorul StarFire 6000
Receptorul StarFire 6000

Receptorul StarFire 6000 este un dispozitiv de generaţie nouă, care cumulează toate tehnologiile avansate din domeniul navigării prin satelit.

StarFire 6000 a venit să succeadă binecunoscutul receptor StarFire 3000. Designul a devenit mai aerodinamic şi mai agresiv. Noul receptor e mai scund şi se fixează mai simplu. La performanţe tehnice, StarFire 6000 îl întrece cu mult pe predecesorul său.

Precizie triplă

StarFire 6000 recepţionează în paralel până la trei semnale de corecţie StarFire de la sateliţii geostaţionari în loc de un semnal. În caz de pierdere a semnalului, preluat de la unul dintre sateliţii geostaţionari, receptorul se comută instantaneu la celelalte două semnale disponibile de corecţie SF3. Acest lucru asigură o durată maximă de funcţionare fără întreruperi şi o precizie inegalabilă chiar şi în condiţii dificile, de exemplu, atunci când se lucrează pe marginea câmpului, lângă pădure. Tripla precizie StarFire este o nouă caracteristică de bază pentru nivelurile de precizie SF1 şi SF3.

Noul semnal SF3

Comparativ cu semnalul anterior de corecție SF2, noul semnal SF3 nu numai că oferă repetarea exactă a trecerilor, egală cu 3 cm, dar şi, mai important, o repetabilitate pe tot parcursul sezonului de 9 luni. Astăzi nu se mai întâmplă să avem abateri de la liniile de conducere la lucrarea câmpurilor lungi sau la lucrarea ulterioară a câmpului. În plus, cu SF3, un asemenea nivel de precizie poate fi atins de 3-4 ori mai repede.

Continuitatea legăturii

Funcţionalitatea John Deere RTK la receptorul StarFire 6000 acum include posibilitatea RTK Extend pe parcursul a 14 zile. Cu alte cuvinte, în caz de pierdere a vizibilităţii cu staţia radio de bază RTK sau în caz de rupere a legăturii cu reţeaua celulară, dacă se utilizează soluţia Mobile RTK, receptorul StarFire 6000 va fi capabil să menţină precizia RTK şi repetabilitatea corespunzătoare până la 14 zile. El asigură un timp maximal de funcţionare fără întreruperi.

StarFire 6000 dispune de un modul, testat în practică, pentru compensarea denivelărilor de teren (TCM), pentru compensarea automată a înclinării, abaterii şi instabilităţii direcţiei vehiculului, totodată, compatibilitatea cu sistemul GLONASS rămâne a fi funcţia de bază. Nivelul de precizie SF1 a căpătat dezvoltare în continuare, depăşind cu mult precizia semnalului EGNOS, în plus, el va continua să fie gratuit şi în viitor.

Starfire 6000 menţine toate nivelurile de precizie şi funcţionează perfect cu toate sistemele automate de conducere John Deere.

Pentru a garanta calmul dumneavoastră, receptorul StarFire 6000 poate fi livrat cu dispozitiv de blocare.

Receptorul StarFire 6000

StarFire 6000

Receptorul StarFire 6000 este un dispozitiv de generaţie nouă, care cumulează toate tehnologiile avansate din domeniul navigării prin satelit. StarFire 6000 a v ...

AutoTrac sistem integrat de conducere automată

AutoTrac

Cu tehnologia de ghidare AutoTrac de la John Deere puteți îmbunătăți performanța oricănd doriți; pas cu pas – indeferent ce fel de utilaj folosiți. Acest sistem ...

Paralel Tracking: ghidare manuală avansată pentru ecranele GreenStar

Parallel Tracking

Parallel Tracking: ghidare manuală avansată pentru ecranele GreenStar. Parallel Tracking este o soluție ideală de ghidare manuală pentru fermele în extindere, c ...