Noutati

Sistemul de management de parc auto John Deere

Sistemul de management de parc auto John Deere

John Deere planifica lansarea în Republica Moldova și în alte țări, direcție inovatoare de soluții de optimizare în domeniul managementului parcului de mașini agricole. Noul sistem este numit Solutions WorkSight, prezentând o colecție de hardware și software, care la nivel profesional sunt responsabile pentru tehnica agricola cu scopul de a minimiza costurile, ce, in rândul său, sporeste la creșterea profiturilor proprietarilor de mașini John Deere: combina John Deere, tractor John Deere si alte.

Thomas Trone, director al programului, a declarat că WorkSight Solutions permite utilizatorului sa vada imaginea completă de echipamente pentru parcuri. Pentru a monitoriza datele disponibile, cum ar fi performanța, consum, situatia generala de utilaje și echipamente. Soluții WorkSight sunt cu 100% automatizate. Prin intermediul programului de control costurile echipamentelor sunt reduse, crește esential productivitatea și, prin urmare, veniturile clientilor John Deere.

Într-un sistem inovator intra Integrated Grade Control. Acesta este un sistem integrat pentru nivelare pentru greidere, precum și sistemul de calcul de încărcătură transportată. Sistemul de calc de sarcinii a fost deja introdus în mașini agricole, ce se vind pe teritoriul Republicii Moldova și alte țări din CSI. Sistemul Grade Control constă dint-o versiune simplificată a astfel de sistemei de nivelare. Grade Control face posibil lucrari de greder cu o mai mare precizie și viteză, mai precise și cu un număr mai mic de treceri CMV. În plus, sistemul permite lamei de greder sa stea într-o poziție orizontală în mod automat, mentinind unghiul permanentă de tăiare și-l reflecta (dacă prelungire de greder este la o parte cu drumul). Dacă instalați sistemul Grade Control pe tehnica dvs., instalarea setului de nivelare mai profesionist va fi mult mai ușor.

Agromester HD, dealer oficial și exclusiv de utilaje agricole John Deere in Republica Moldova vă invită la Centrul de vânzări, situat în comuna Stăuceni, unde vă puteți familiariza cu tehnologii inovatoare și echipamente de furnizor de top din lume.