Noutati

Agromester HD a prezentat cele mai noi propuneri pentru cultivarea sfeclei de zahăr

Agromester HD a prezentat cele mai noi propuneri pentru cultivarea sfeclei de zahăr

La 14 iunie, la ziua câmpului din Mărăndeni, organizată de cel mai mare producător de zahăr din Moldova, compania Sudzucker, managerii companiei Agromeșter HD (reprezentanța Nord) au discutat cu agricultorii și le-a prezentat ofertele companiei special pentru cultivarea sfeclei de zahăr.

Agromeșter HD are ce oferi agrobusinessului specializat în orice domeniu. În ceea ce privește cultivatorii de sfeclă de zahăr, mulți dintre ei utilizează de mult timp și cu succes tehnica propusă de Agromeșter HD. De această dată managerii companiei au vorbit mai ales despre produsele noi, care țin cont cât mai mult posibil de sarcina de a reduce costurile, de a îmbunătăți precizia lucrărilor și mentenabilitatea. Acestea sunt cultivatorul de sfeclă de zahăr Matermacc Unica, plugurile Rabe Albatros și Super Albatros, plugul John Deere 3810 și 3910, semănătorile de sfeclă Matermaac, semănătorile Stara top DPS, Omega 00_Ferti, mașina autopropulsată de erbicidat Stara, navigatorul de ultima generație Starfire 6000 si alte echipamente de la cei mai importanți producători.

Managerii companiei Agromester HD sunt întotdeauna gata de a întocmi o oferta personalizată si complexă pentru clienți, care ar lua în considerație toate caracteristicile importante - dimensiunea gospodăriei, tehnica deja existentă, tipurile de sol și relieful, etc. În continuare angajații companiei pun tehnica în funcțiune, instruiesc angajații clientului și execută ciclul complet de deservire a echipamentelor. Structură regională, care se dezvoltă continuu, face acest proces tot mai eficient și mai profesionist.

Agromester HD a prezentat cele mai noi propuneri pentru cultivarea sfeclei de zahăr Agromester HD a prezentat cele mai noi propuneri pentru cultivarea sfeclei de zahăr Agromester HD a prezentat cele mai noi propuneri pentru cultivarea sfeclei de zahăr Agromester HD a prezentat cele mai noi propuneri pentru cultivarea sfeclei de zahăr Agromester HD a prezentat cele mai noi propuneri pentru cultivarea sfeclei de zahăr Agromester HD a prezentat cele mai noi propuneri pentru cultivarea sfeclei de zahăr Agromester HD a prezentat cele mai noi propuneri pentru cultivarea sfeclei de zahăr Agromester HD a prezentat cele mai noi propuneri pentru cultivarea sfeclei de zahăr