Noutati

Agromester HD îşi lărgeşte sortimentul de utilaj agricol Stara

Agromester HD îşi lărgeşte sortimentul de utilaj agricol Stara

Agromester dezvoltă relaţii de parteneriat cu compania Stara (Brazilia) deja de un an. În acest răstimp semănătoarele pentru plante prăşitoare, fabricate de Stara, şi-au găsit clientul şi au căpătat o reputaţie de semănătoare de precizie trainice. Pe parcursul anului au fost organizate câteva prezentări ale semănătoarelor Stara pentru clienţii Agromester. Ele sunt perfect potrivite pentru solurile moldoveneşti, care îşi au specificul său. Semănătoarele sunt solicitate în gospodăriile, unde se cultivă soiuri elitare de culturi tehnice.

Scopul vizitei partenerilor brazilieni în Moldova e de a prezenta noi modele Stara şi a familiariza publicul cu tot sortimentul companiei – semănătoare, agregate pentru lucrarea solului, stropitoare autopropulsate şi maşini de introducere a îngrăşămintelor.

Partenerii au stabilit condiţii reciproc avantajoase pentru livrări noi, principala fiind lista de preţuri destul de atractivă la tehnica agricolă. Ca rezultat al negocierilor, au fost formate preţuri cu mult mai mici decât la produsele similare, la aceeaşi calitate şi funcţionalitate. În final, compania Agromester HD a luat decizia de a lărgi spectrul de utilaje agricole Stara pentru clienţii săi.