Noutati

Agromester HD oferă un sistem de ultimă oră SF3 pentru ghidare automată Autotrac

Agromester HD oferă un sistem de ultimă oră SF3 pentru ghidare automată Autotrac

Eficienţa noului semnal SF3 a fost demonstrată la expoziţia Agroexpo-2016, desfăşurată în perioada 8-11 iunie la Kirovograd (Ucraina). La expoziţie, John Deere a prezentat performanţele funcţionării tractorului din seria 8R, dotat cu sistem, ce preia controlul volanului şi ghidează tractorul - AutoTrac cu SF3.

În comparaţie cu semnalul precedent de corecţie SF2, noul semnal SF3 nu doar asigură precizia repetării trecerilor, egală cu 3 cm, dar şi, cel mai important, copie rezultatele celor nouă luni ale sezonului. Abaterile ca altă dată de la linia de direcţie la operare pe parcele lungi sau la lucrarea ulterioară a parcelei, astăzi nu se mai întâmplă. În plus, cu SF3 un asemenea nivel de precizie poate fi atins de 3-4 ori mai repede.

Vă amintim că sistemul AutoTrac funcţionează în totalitate în regim automat. Operatorul va ghida el însuşi tractorul John Deere 8R doar la manevrele de întoarcere în capătul parcelei sau la ocolirea obstacolelor. Utilizarea sistemului AutoTrac permite mărirea vitezei medii de lucru, utilizarea mai eficientă a agregatelor agricole şi reducerea suprafeţei de suprapuneri reciproce, chiar dacă vizibilitatea este sub nivelul minim. Datorită numărului mai mic de treceri cu roţile tractorului pe acelaşi loc solul este tasat mai puţin. Pachetul de ghidare automată AutoTrac poate fi reinstalat operativ de pe un tractor John Deere pe altul.

Dealerul oficial John Deere în Moldova Agromester HD este deja disponibil de a primi comenzi pentru instalarea sistemului de ghidare automată AutoTrac cu noul semnal SF3.