Noutati

Perioadă de vară de activităţi agricole şi expoziţii

Perioadă de vară de activităţi agricole şi expoziţii

Perioada de vară este în mod tradiţional însoţită cu evenimente speciale şi expoziţii în domeniul agriculturii, şi actualul 2012 nu este o excepţie. Compania «Agro Mester HD», reprezentatirul oficial al John Deere Moldova, este încântată să vă anunţe la participarea sa la un eveniment major, care va avea loc în 24 iunie: "Ziua Câmpului 2012", organizat de Südzucker Moldova.

Evenimentul, organizat de Sudzucker Moldova, atrage atenţia întreprinderilor de conducere, dealeri si distribuitori de echipamente agricole. Specialiştii de toate nivelurile participă la forum şi au posibilitatea de a împărtăşi experienţa lor valoroasă în producerea de gamă completă de culturi.

Managerii şi angajaţii din compania «Agro Mester HD» vor fi fericiţi de a oferi participanţilor şi oaspeţilor modele moderne de tractoare şi combine agricole John Deere, caracterizate de mare precizie şi productivitate. Expoziţia de modele de echipamente va avea loc într-o zonă deschisă al companie «Agro Mester HD», iar personalul nostru calificat va fi gata pentru a răspunde la orice întrebări şi a consilia vizitatorii despre detalii ale modelelor de echipamente pe întreaga perioadă a expoziţiei.

Vă asteptăm pe 24 iunie 2012 la Ziua Câmpului. in satul Gribov cartierul Drochia.