Noutati

Raportul John Deere pentru al doilea trimestru 2014

Raportul John Deere pentru al doilea trimestru 2014

Deere & Company a emis un raport despre profitul pentru al doilea trimestru al anului 2014. Potrivit raportului, venitul net a fost de 980.7 miliarde dolari. Conform prognozelor, până la sfârșitul anului profitul va ajunge la 3.3 miliarde dolari.

Samuel Allen, Președinte al Consiliului de Administrație al John Deere, a declarat că performanța financiară a companiei a rămas la un nivel înalt, în ciuda situației economice dificile din lume. Deere & Company va continua să investească în dezvoltarea și îmbunătățirea mașini agricole și în extinderea pieței. În același timp, va fi un control strict al costurilor.

Pentru al doilea trimestru 2014 au crescut cu 2% vânzări de utilaje de construcții și utilaje forestiere. Vânzări de tractoare John Deere mici și mijlocii continua sa fie stabile. Cresc vânzări în regiunea Asiei.

Sectorul agricol va menține profitabilitate ridicată. Tractoare și mașini de recoltat John Deere continua să fie populare la fermieri. In Republica Moldova, de asemenea, se observa o stabilitate a vânzărilor de echipamente agricole. Centrul de Vânzări mașini agricole John Deere este situat la Stauceni, str-la Mateevici 93a. Va invitam sa vizitati Centrul și sa luati cunostinta cu mașini agricole calitative de la cel mai mare producator.