Noutati

Secerător Premium Flow pentru combine John Deere

Secerător Premium Flow pentru combine John Deere

Compania agricola Zürn a fost fondată în 1885. Acesta a fost inițial un atelier de fierarie. În prezent, este una dintre cele mai mari companii germane specializate in domeniul ingineriei agricole. În 1966 compania a devenit distribuitorul oficial de John Deere.

În 1980, a inceput sa produca independent cutii pentru semințe de rapiță. Astazi, compania produce și echipamente de recoltare a culturilor de floarea-soarelui, de secerare, și antetul căruțe de marcă Premium-Flow.

PremiumFlow seceratoare pentru marca John Deere sporesc la creșterea în mod semnificativ eficiența muncii prestate. John Deere combine, care sunt produse în timpul nostru sint caracterizate de mare putere si efecienta. În combinație cu PremiumFlow seceratoare, produse de Zuern, combina dvs. poate face mai mult. Secerător se deosebesc cu înaltă performanță, chiar și in fata unor condiții grele de recoltare. Mai ales secerător PremiumFlow, care funcționează bine pe campuri cu randament ridicat de cereale.

Unele caracteristici de PremiumFlow

  • Pentru a converti secerător pentru stringerea rapsului trebuieste de nu mai mult de 10-15 minute.
  • Secerator PremiumFlow poate fi utilizate pentru recoltarea de toate tipurile de culturi. Acest lucru este posibil datorită echipamentelor suplimentare.
  • Secerator PremiumFlow incarca combina uniform datorită sistemei de incarcarea egala de culturilor la burghiu.
  • Secțiuni de transportator sunt aranjate în așa fel încât să poată fi deschise individual, astfel încât acestea sunt ușor de curățat.

Dacă alegeți un seceratoare PremiumFlow, o fiabilitate înaltă și ușurință de servicii de recoltare este garantata.