Noutati

Prezentari de tehnica agricola John Deere

Prezentari de tehnica agricola John Deere

Aniversarea a 175-a de John Deere a fost pe larg celebrată în întreaga lume. Dealeri în multe tari au organizat spectacole agricole pentru a marca această dată. De exemplu, unul din dileri distribuitori oficiali de John Deere din Rusia Centrală si de Sud au organizat Fashion-show, la care au fost aproximativ 200 de invitați.

La spectacolul oaspeților au fost prezentate circa cincizeci de unități de mașini agricole: tractoare John Deere de toate capacități, combine, furaje, precum și mașini agricole John Deere de însămânțare și recoltare și produsele de protecție a plantelor. Spectatori au urmarit tehnica John Deere de pe tribună. La fiecare mașina agricola a fost data nota de evaluare de clienti John Deere, care au vorbit despre impresiile sale de lucru cu modele prezentate.

Astfel de activități, sunt organizate in mod regular de distribuitori John Deere pentru promovarea marcii de echipamente agricole si este o modalitate bună de a familiariza agricultorilor cu aceste mașini inovatoare. De asemenea, in Moldova sunt organizate în mod regular expoziții de mașini agricole John Deere. Compania Agromester HD - distribuitorul oficial si exclusiv de John Deere în Moldova - participa la evenimentele organizate de către stat. Dar compania organizează si ea expozitii de John Deere pentru fermieri din Republica Moldova. Puteti vedea aceasta tehnica innovatoare la comuna Stăuceni.