Noutati

Motoare John Deere cu tehnologia TIER 2

Motoare John Deere cu tehnologia TIER 2

Tractoristi și combineri uneori se confruntă cu problema, că motorul poate sa se opreasca chiar în mijlocul câmpului. Frustrant mai ales atunci, când aceasta se întâmplă în timpul lucrarilor de primăvară sau toamnă, atunci, când fiecare oră contează. Motorul se opreste deoarece nu dispune de tracțiune necesara. Motivul pentru acest lucru în cele mai multe cazuri este combustibil de calitate joasa. Problemă se apare mai frecvent în țările cu economia în curs de dezvoltare, de exemplu, in Republica Moldova. Fermierii din Moldova nu au întotdeauna posibilitatea de a cumpăra cumbustibil de înaltă calitate.

Având în vedere astfel de probleme de calitatea slabă a combustibilului, multe țări, inclusiv Republica Moldova, au înăsprit cerințele de calitate. Acest lucru, la rândul său, a forțat producători de utilaje agricole la noi soluții în domeniul ingineriei auto. Motoarele John Deere au fost printre primii, care au fost modernizate la aceste cerințe.

John Deere a început să echipeze mașini agricole cu motoarele, care funcționează cel mai bine într-o anumită regiune. Dealeri naționali importa in aceste țări numai asa tractoare și combine John Deere, care lucreaza optim pe motorină din regiune.

Legislația Republicii Moldova nu impune pe producători de mașini agricole sa conforma cu standardele de tehnologie de combustibil TIER 3 și 4. Tehnologia TIER 2 este destul de potrivita pentru țara noastră. Motoare John Deere cu tehnologia TIER 2 au separator special cu filtru care elimină apa din carburant. Apa are un efect foarte negativ asupra sistemului de injecție de combustibil.

Utilaje agricole John Deere cu tehnologia TIER 2 a motoarelor lucrează perfect in campuri la combustibil moldovenesc. Cumpărati această tehnică la dealer național al John Deere în Moldova compania Agromester HD. Tehnica originala vă va servi foarte lung.