Noutati

In cadrul expozitiei Moldagrotech AGROMESTER HD a demonstrat noi tehnologii in domeniul agriculturii

In cadrul expozitiei Moldagrotech AGROMESTER HD a demonstrat noi tehnologii in domeniul agriculturii

In cadrulexpozitiei Moldexpo la data de 19-22 octombrie AGROMESTER HD a recomandat noile tehnologii de prelucrare a solului, tractoare John Deer seria M productie Germana (fabricat in Mannheim) cit si Combina John Deer W540, dotata cu sistema Hillmaster. In timpul expozitiei au fost propuse preturi promotionale unice si oferte in sfera Leasing.

Din noile metode de cultivare si prelucrare a solului expertii AGROMESTER HD au decis sa prezinte combinatorul pentru pregatire a patului germinativ Siptec KSYR 600, Cultivator pentrup regatirea patului germinativ Bednar Swifter XO 5000  si semanatoare pentru culture prasitoare Victoria Stara si stema No-till. In cadrul expozitiei a fost semnat contractul  in legatura cultivatorul de pregatire a patului germinativ Bednar Swifter XO 5000.

Tractoarele Seria M-M125,M150, M6170 sunt de constructive germana exclusive au fost prezentate in cadrul expozitiei cu oferte exclusive.

Pentru combina W540 in cadrul expozitiei a fost elaborat un stend specializat, care a aratat posibilitatile sistemului Hill Master, ideal pentru treieratul in cimpuri cu pante.

In timpul expozitiei au fost discutate propuneri cu vizitatorii. Managerii companiei AGROMESTER HD au discutat planurile si posibilitatile echipararii cu tehnica Agricola. La moment managerii companiei noastre pregatesc oferte individuale pentru fiecare client in parte. Abordarea individuala si suportul tehnic professional pe perioada de exploatare este standartul companiei.