Noutati

Agromester a organizat instruirea cu privire la utilizarea eficientă a echipamentelor John Deere

Agromester a organizat instruirea cu privire la utilizarea eficientă a echipamentelor John Deere

Pe 23 februarie, in incinta centrului de formare din cadrul companiei Agromester HD din Stauceni, a fost efectuata instruirea cu privire la utilizarea eficientă a tractoarelor John Deere. Instruirea a fost condusa de șeful serviciul clienti John Deere din parte Europei de Est, Hartwick Bockhorn (Elveția) și de șeful serviciul de garantie din cadrul companiei Agromester HD, Andrei Tcaciuc.

Instruirea a fost urmata (iar in acelasi timp au dus un discurs util) mai mult de 30 operatori ai echipamentelor John Deere din toată Moldova. Printre cei instruiti au fost si inginerii întreprinderilor agricole, precum și operatori ce lucrează direct pe tractoarele John Deere, chiar si șefii companiilor ce utilizează echipamentele John Deere.

Hartwick Bockhorn a descris anume acele principii tehnologice care stau la baza eficienței tractoarelor John Deere. Ca urmare, clienții John Deere s-au convins că cel mai corect mod de utilizare a echipamentului - încărcarea maximă a tractorului. Anume la incarcarea sa, aproape de 100%, echipamentul John Deere se simte cel mai bine – se economiseste combustibilul si cel mai putin se uzeaza piesele de schimb și mecanismele sale.

Specialiștii din cadrul companiei Agromester HD efectueaza în mod sistematic traininguri de perfectare, cursuri și seminare, atit pentru angajații companiei, cit și pentru clienții John Deere. Scopul principal al instruirii – de a invata operatorii echipamentului John Deere sa lucreze in asa mod încât, în fiecare zi sa aduca maximum profit și sa confirme statutul sau drept cel mai bun echipament din lume.