Noutati

Tractoare John Deere la Ziua Campului la Porumbeni

Tractoare John Deere la Ziua Campului la Porumbeni

Compania Agromester HD este dealer național a companiei John Deere din Republica Moldova. La 18 septembrie 2014 compania a participat la "Ziua Câmpului". Evenimentul a fost organizat de Institutul de ameliorare a plantelor "Porumbeni" și a avut loc în satul Porumbeni, raionul Criuleni, unde și se află acest Institut.

La sărbătoare au sosit oficiali de la Chișinău, oaspeți internaționali și reprezentanți ai fermierilor din Republica Moldova. Ca membru de onoare a fost invitată compania Agromester HD, care a arătat diferite tipuri de mașini agricole.

În programul evenimentului, compania Agromester HD a prelucrat o parte a câmpului. Pentru asta a fost utilizat tractorul John Deere 6130D și John Deere 6170M. Tractorul John Deere 6130D va lucra cu plug reversibil cu 4 brazde Aplpler, pe când tractorul John Deere 6170M cu cultivator pentru presemănare Bednar.

În plus la asta, la "Ziua Câmpului" a fost stabilit un nou record mondial, și a fost pregătită cea mai mare mamaligă pregătită!

Acest lucru a fost anunțat oficial de către ministrul Agriculturii din Republica Moldova, d-l Vasile Bumacov, care a participat, de asemenea, la acest eveniment. Recordul anterior a fost stabilit în orașul românesc Cluj, unde a fost pregătită o mămăligă de 400 kg. În Porumbeni greutate de mămăligă a atins 550 kg!