Noutati

La cea mai mare agro expozitie John Deere si-a confirmat pozitia de lider cu trei medalii de aur

La cea mai mare agro expozitie John Deere si-a confirmat pozitia de lider cu trei medalii de aur

La data de 10-14 noiembrie la Hanovra (Germania) are loc cea mai mare expoziție din lume de utilaje agricole Agritechnica 2015. În acest an expoziția a atras aproape o jumătate de milion de vizitatori din toate regiunile lumii. Printre participanții expozitiei a fost și administratia companiei Agromester HD dealer oficial John Deere în Moldova, condusă de directorul Serghei Pruteanu.

Printre altele, la Agritechnica sunt demonstrate cele mai noi tehnologii și modele de mașini agricole. În acest an, spre atentia expertilor au fost oferite 311 de modele. La finalul concursului John Deere a câștigat trei medalii de aur și 10 medalii de argint. "Un număr mare de premii - este rezultatul investițiilor continue în cercetari stiintifice", - a spus Chris Wieger, vice-presedintele de vanzari si marketing pentru regiunea 2.

Reamintim că în acest an Agromester HD a prezentat la expoziția Moldagrotech-2015, desfasurata la Chișinău, o nouă linie de tractoare John Deere seria M. Acest model a fost creeat in Mannheim (Germania), si imediat a fost apreciat de către clienții companiei: o serie de tractoare a fost vândut direct de la stand. Directorul companiei Agromester HD , Serghei Pruteanu a declarat că, după expoziția de la Hanovra, în Republica Moldova va fi disponibila toata gama tractoarelor din seria M: 6105, 6125, 6150, 6170 și 6190, ce se estimeaza sa devina emblemele vânzărilor datorita calitatii si tehnologiilor germane, care deja au reusit sa cucereasca toata lumea. "În 2016, vom forma un tarif promotional unical pentru clienții noștri", promite Serghei Pruteanu.