Noutati

Modernizarea combinelor John Deere S-Series

Modernizarea combinelor John Deere S-Series

John Deere a modernizat combine seria S. Ele au fost echipate cu sisteme electronice noi. Datorită acestor sisteme crește productivitatea și profitabilitatea a recoltarii. De asemenea, ele au devenit mai confortabile. Total 4 modele de combine John Deere au fost modernizate: S660, S670, S680 și S690.

Combine John Deere pot fi echipate suplimentar cu sistem de agricultura de precizie: Parallel Tracking și AutoTrac. De asemenea, combine sunt echipate cu sistem unic de ajustare on-line (ICA).

Au fost modernizate sistem progresiv de livrare masa și tehnologia noua de treierat și separare de cereale TRI-Stream Rotor. Noul sistem TRI-Stream Rotor treieră în mod eficient culture, chiar si la umiditate mare.

Sistem HarvestSmart modernizat ajută la controlul performanței de combina. Acest lucru devine mai actual atunci când are loc recoltarea culturilor de diferite grade de randament și în diferite condiții de lucru.

Au fost modernizate și alte sisteme de combina John Deere Seria S. Acest lucru le-a facut mai eficiente, economice, rapide și confortabile. Puteti cumpara una dintre aceste combine moderne la compania Agromester HD, dealer Național John Deere in Republica Moldova.