Noutati

John Deere a intrat în lista celor mai bune companii din lume în ceea ce privește etica de afaceri

John Deere a intrat în lista celor mai bune companii din lume în ceea ce privește etica de afaceri

Etisphere Institute a publicat un clasament anual al companiilor. Studiul a fost realizat in cinci categorii, inclusiv responsabilitatea, cultura si etica de afaceri, leadership, inovație și reputație. "La nivel mondial, John Deere oferă un exemplu de modul în care să pună în aplicare valorile și principiile sale. Atenția noastră la componenta etică a face afaceri ne ajută să consolidam loialitatea clienților față de brand, precum și a angajaților noștri și parteneri de afaceri", a comentat rezultatele cercetarii, directorul executiv al holdingului - Samuel Allen.

Directorul executiv al Etisphere Institutul -Timothy Herblain consideră că "companiile care au demonstrat excelenta, creeaza mai multă valoare atit pentru investitorii si angajații sai,cit și pentru comunitățile locale, și, astfel, ele creează un model de afaceri de succes."

Deere & Company - lider mondial în promovarea de noi produse și servicii ce tin de sol, (tractoare, combine, semanatoare) în fiecare zi rezolva probleme importante legate de creșterea enormă a cererii de alimente, combustibil și infrastucturii de dezvoltare la nivel mondial.