Noutati

Noul John Deere 6195M: Manopera mare implică multă putere

Noul John Deere 6195M: Manopera mare implică multă putere

Compania Agromester HD a lansat cu succes vânzările modelului de tractor John Deere 6195M – o continuare a liniei 6M, devenită deja legendară, cu o capacitate nominală a motorului de 195 CP şi o putere maximă de 214 CP. Motorul puternic şi designul inovator permite agregarea modelului 6195M cu cel mai greu echipament tractat. Mecanismul de suspendare din spate poate ridica până la 8500 kg.

Motorul durabil John Deere PowerTech răspunde aproape instantaneu la variabilele nevoi, cum ar fi, schimbarea vitezelor şi a debitului de combustibil al tractorului. Datorită acestor caracteristici, operatorul tractorului oboseşte cu mult mai puţin. Tractorul este dotat cu transmisie, care permite deplasarea la viteze cuprinse între 1,4 km/h şi 40 km/h.

Tractorul John Deere 6195M prezintă o performanţă excelentă în câmp şi pe drum. El posedă toate calităţile, pe care v-aţi obişnuit să le regăsiţi  la maşinile şi agregatele John Deere, precum şi caracteristici inovatoare, care îl fac să fie mai universal, mai puternic şi mai eficient decât altă dată. Tractorul 6195M va fi partenerul dvs. de încredere în toate domeniile businessului agricol. Indiferent de obiectivele dvs., acest tractor vă va ajuta să obţineţi cu uşurinţă rezultate excelente, zi de zi.  

Toate tractoarele 6M, inclusiv John Deere 6195 M, sunt prevăzute cu celebrul cadru de oţel complet sudat John Deere, care asigură o înaltă fiabilitate, un nivel redus de vibrații și o masă totală mică. Sistemul hidraulic cu centru închis este conceput pentru a satisface cerinţele operării cu mecanisme tractate şi suspendate, iar mecanismul de suspendare din faţă şi arborele prizei de putere din faţă conferă tractorului universalitate fără precedent.