Noutati

Excursii educative la fabrici John Deere

Excursii educative la fabrici John Deere

Liderul vânzărilor de mașini agricole compania americana John Deere organizează în mod regular vizite de studiu pentru clienții sai la fabrici de producere tehnicii. În anul trecut 2012 compania Agromester HD, dealer oficial și exclusiv al John Deere în Moldova a organizat o excursie pentru directorii de ferme din fabrica John Deere în Germania. Fermierii moldoveni au avut o ocazie unică de a vedea modul în care utilaje agricole puternice sunt fabricate, precum sa se familiarizeze cu țara. Unul dintre vizitatori a fost directorul gospodarii agricole "Rezmost" raionul Cahul, care în primăvara anului 2013 a procurat 3 semanatoare John Deere.

Agromester HD intenționează să trimită în mod regular reprezentanți la excursii de studiu din sectorul agricol al Moldovei. Asemenea, în martie 2013, o serie de angajați au fost trimisi la instruire la fabrica John Deere în Germania, unde au familiarizat cu toate fazele de producție de mașini agricole.

În alte țări, cum ar fi Rusia, de asemenea, se organizează în mod regular excursii la fabrici John Deere. Deci, intre 21-27 aprilie 2013 a fost organizat tur pentru sefi de companii de construcție, gaze și companiile miniere la uzine John Deere in SUA.

Astfel de excursii, printre altele, contribuie la consolidarea relațiilor de afaceri cu cumpărătorii de mașini agricole. O oportunitate unică de a vedea procesul de fabricare, precum și tehnica in lucru, de a comunica cu proprietarii de mașini John Deere, care nu primul an lucreaza pe astfel de mașini - toate acestea este foarte important pentru fermieri și oameni de afaceri care doresc să folosească utilaje John Deere.