Noutati

Turbinele eoliene de la John Deere

Turbinele eoliene de la John Deere

John Deere - o companie care face utilizarea extensivă a tehnologiei inovatoare în producția de mașini agricole. Solutiile companiei sunt întotdeauna originale și cu o dorinta de a crea o mașină care ar putea aduce agricultorilor profit cit mai mult. Cu cat mai bogati sunt fermierii, cu atat ei pot cumpara "mașini verzi".

John Deere oferă agricultorilor să primească venit suplimentar. Aceasta este o șansă reală de a obtine venit, în ceea ce pare a fi dificil de a face, pe energia eoliană. John Deere, un producător de tractoare și alte echipamente agricole, este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața în creștere pentru energia produsă de turbine eoliene.

Esența tranzacției este faptul că compania investeaza aproximativ jumătate din costul proiectului. Agricultor sau un grup de agricultori, creaza o companie, care apoi ia un împrumut bancar de a investi restul. Numai pentru durata de viață a proiectului au fost realizate aproximativ 20 de astfel de proiecte.

Costul total al unui proiect este de 10 milioane dolari (5 - 10 turbine de la 7.5 pana la 15 MW în total, suficiente pentru 5000 - 10.000 de case). Deere primește un credit fiscal federal de producție de aproximativ 2 centi pe kilowatt-oră, și cele mai multe dintre veniturile din vânzarea de energie pentru primii 10 ani. Fermierii din profitul plătesc deservirea turbinelor - aproximativ 20.000 dolari pe an fiecare. După 10 ani împrumut este rambursat și costurile de John Deere sunt recuperate.

Vânzările de energie electrică ar putea aduce între $ 1 și 1.5 milioane dolari in profituri pe an. Dl Juhl, unul dintre fermieri, care a instalat turbinele eoliene pe teren, a declarat: "Am fost un pic sceptic atunci când am auzit prima dată despre propoziția. Dar sunt baieti buni, și ei doresc să găsească o modalitate de a ajuta fermierii mai mult.. cat mai multi bani au agricultorilor, cu atat mai pot cheltui pe "masini verzi".

John Deere în Moldova este reprezentat de distribuitor exclusiv oficial "Agromester HD". In Centru de vinzari, situat în comuna Stăuceni, puteti alege tractoare John Deere, combine, semănători și alte mașini agricole și piese de schimb.