Noutati

Agromester HD preia comenzi pentru noua combină John Deere S700

Agromester HD preia comenzi pentru noua combină John Deere S700

Vă amintim că în luna noiembrie a anului trecut, cel mai mare producător de mașini agricole din Statele Unite John Deere a anunțat oficial despre apariția în curând pe piață a unei linii complet noi, inovatoare, de combine S700. Gama de modele a noului produs include patru modificări - de la modelul S770, a cărui putere este de 449 CP, până la modelul emblematic S790, cu o capacitate de 617 CP.

Recent s-a anunţat că linia de combine John Deere S700 a devenit disponibilă pentru fermierii moldoveni. Distribuitorul exclusiv John Deere în Moldova - compania Agromester HD a început deja să preia comenzi prealabile pentru mașinile de recoltat din noua serie. Trebuie remarcat faptul că Moldova a devenit una dintre primele țări din regiunea, în care este posibilă comandarea acestui produs nou.

Oricine doreşte poate să se adreseze la reprezentanţa oficială John Deere în Moldova pentru a obţine cele mai detaliate informații despre noua combină și a încheia un contract de achiziționare a modelului S700.

Pentru a asigura productivitatea maximă a combinelor de recoltat și a altor utilaje agricole de la producătorul american, Agromester HD recomandă să se utilizeze numai piese de schimb originale Deere. Puteți profita întotdeauna de rețeaua extinsă de distribuitori, de disponibilitatea pieselor de schimb, termene de livrare prompte și condiţii de garanție.