Noutati

Combine John Deere S seria sunt fabricate în Germania

Combine John Deere S seria sunt fabricate în Germania

Combine John Deere seria S acum se produc la uzina germană a companiei în Zweibrücken. Ralph Haas, director uzinei John Deere la Zweibrücken a declarat că mutarea producției de toate combine seriei S aici – este un eveniment important atât pentru uzina, cat și pentru toți clienții europeni. De fapt, aceasta este ultima etapă de adaptare combinelor pentru Europa.

Testarea combinelor John Deere S seria a fost realizata pe deplin în contextul european. Acest lucru asigură conformitatea cu cerinte clientilor actuali din Europa de Est și de Vest. Datorit aceastei conformitati crește performanța combinelor John Deere seria S, se mărește viteza de munca lor, care permite efectua lucrari de stringerea roadei în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, orientarea la lucrul la campuri europene contribuie la o mai bună tratare a reziduurilor de recoltă pentru a reduce cantitatea totală de îngrășăminte, o calitate mai bună de cereale și de a mari eficienta de lucru.

Combine John Deere S-Series în Republica Moldova puteți aprecia în Centru de vinzari tehnicii agricole la Stauceni. Compania Agromester HD este un distribuitor national de John Deere în Republica Moldova. La Centrul John Deere sunt prezentate modele de combine de seria S, cum ar fi: S550, S660, S670, S680.

De asemenea, va oferim să citiți broșura: Combina John Deere seria S.